menu

Contactgegevens

https://www.maximaboats.nl/ Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam +31 (0)184 61 22 27

nvt is de Functionaris Gegevensbescherming van Maxima Boats Hij/zij is te bereiken via info@maximaboats.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Maxima Boats verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@maximaboats.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Maxima Boats verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Maxima Boats verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Maxima Boats neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Maxima Boats) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Maxima Boats bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Maxima Boats verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Maxima Boats gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Maxima Boats en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@maximaboats.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Maxima Boats wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Maxima Boats neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@maximaboats.nl

Betrouwbare dealers

Zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk

Jachthaven Poelgeest Hugo de Vrieslaan 1 2341 NT Oegstgeest 071 5176176 jachthaven@poelgeest.nl www.poelgeest.nl In-shore
Peek Watersport Centrum Diemerzeedijk 35 1095 KK Amsterdam 020 665 5701 info@peekwatersport.nl www.peekwatersport.nl In-shore
Klop Watersport Rivierdijk 34 3372 BG Hardinxveld Giessendam 0184 612227 info@klopwatersport.nl www.klopwatersport.nl In-shore & Off-shore
Marinesports Schelphoek 102 1621 MK Hoorn 0641217749 info@marinesports.nl www.marinesports.nl In-shore & Off-shore
Rivera Nautic De IJsbaan 10N 8731 DW Wommels 06-28766060 info@riveranautic.nl www.riveranautic.nl In-shore
Bodensee Nautic Gmbh Hegnerstrasse 10 D-78465 Konstanz-Dettingen +49 7533 8030997 busse@bodenseenautic.de www.bodenseenautic.de In-shore
YP-Service GmbH Kastanienallee 22C D-14471 Potsdam +49331901090 info@yachthafen-potsdam.de www.yachthafenpotsdam.de In-shore
Marine Tech The boatyard, Fleet lane, South walsham NR13 6ED Norwich +441603 270058 daniel@marine-tech.co.uk www.marine-tech.co.uk In-shore
Production Yachts Ltd Port Edgar Marina EH309SQ Queensferry charles@bosuns.co.uk www.portedgar.co.uk In-shore & Off-shore
Zuidschor Watersport Zandkreekweg 5 4471 NG Wolphaartsdijk 0113- 582310 info@zuidschor.nl zuidschor.nl In-shore & Off-shore
Brinks Watersport Galvanistraat 6 3861 NJ Nijkerk 033-2462067 info@brinkswatersport.nl www.brinkswatersport.nl In-shore
Acaster Marine Waterline Industrial Estate YO23 2UY York 07958403953 garyacastermarine@gmail.com www.acastermarine.co.uk In-shore & Off-shore
Roses Nautic Gran via Pau Casals 3 17480 Roses Girona +34 972 15 24 61 comercial@rosesnautic.com www.rosesnautic.com In-shore & Off-shore
Siim Bad & Motor A/S Knudlundvej 8 8653 Them - Silkenborg +45 86101500 jacob@siim.dk www.siim.dk In-shore
D&R Engineering Ltd Walton Marina KT12 1QW Walton on Thames +44 1932 254180 info@outboardsandinboards.co.uk www.outboardsandinboards.co.uk In-shore
Maiden Marine Ltd. Ferry Nab LA23 3JH Bowness on Windermere +44 1539488050 chandlery@maiden-marine.co.uk www.maiden-marine.co.uk In-shore
TL harvey LTD Whitworth Close WS10 8LJ Darlaston +44 121 568 8837 marine@tlharvey.com www.tlharveymarine.com In-shore
Barbridge Marine Barbridge Marina CW5 6BE Nantwich +441270528682 info@barbridgemarine.co.uk www.barbridgemarine.co.uk In-shore
Salcombe sailing Island Street TQ8 8DP Salcombe +441548842094 lucie@salcombesailingdevon.co.uk www.salcombesailingdevon.co.uk Off-shore
Marin & Fritid AB örebro Aspholmsvägen 3 70227 Örebro +46 (0)584-122 22 orebro@marinfritid.com \www.marinfritid.com In-shore
Marin & Fritid Karlstad Nattvindsgatan Örsholmen 2pa 652 21 Karlstad +46 (0)54-85 01 71 rickard@marinfritid.com marinfritid.com In-shore
Marin & Fritid Laxå Klockartorp 3E20 695 32 Laxå +46(0)584-122 22 info@marinfritid.com marinfritid.com In-shore
Sirocco Marine South Cawarra Road 79 NSW 2229 Sydney 0295248288 liam@siroccomarinesouth.com.au www.siroccomarinesouth.com.au In-shore & Off-shore
Sirocco Marine Queensland Waterway Drive 76 QLD 4209 Gold Coast +61 490 864 694 ryan@siroccomarinequeensland.com.au www.siroccomarinequeensland.com.au In-shore & Off-shore
Sirocco Marine Melbourne Capital Court Braeside 6 VIC 3195 Melbourne 03 9580 0442 jeremy@siroccomarinemelbourne.com.au www.siroccomarinemelbourne.com.au In-shore & Off-shore
Garage Des Sports Voie de Liège 18 4681 Oupeye 003243740840 info@garagedessports.be www.garagedessports.be In-shore
Demedts Marine Emiel Clausstraat 59P2 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve) 003256718225 info@demedtsmarine.be www.demedtsmarine.be In-shore
Legacy Marine Dixie Hwy 3050SE 34997 Stuart 772-288-1191 tom@legacymarine.com www.legacymarine.com In-shore & Off-shore
Maxima Boats USA Dixie Hwy 3050SE 34997 Stuart 5617467413 info@maximaboatsusa.com www.maximaboatsusa.com In-shore & Off-shore
GN Boats Oy Gneissikaari 5A 13 01150 Soderkulla +358 40 509 2995 juha@gnboats.fi \www.gnboats.fi Off-shore
Yacht Centar Baotic Maksimirska 282 10000 Zagreb 00385 21 880 795 sales-seget@baotic-yachting.com \www.baotic-yachting.com Off-shore
HW Bootscenter Hartwig Mittelwendung 39 D-28844 Weyhe 0049-42033548 pooss@hw-bootscenter.de www.hw-bootscenter.de In-shore & Off-shore
DC Powersportz Anders Lane 2211 77565 Kemah 832 864-2499 derek@dcpowersportz.com www.dcpowersportz.com In-shore
Marina Baotic Don Petra Špike 2a 21218 Seget Donji 0038521880795 sales-seget2@baotic-yachting.com www.baotic-yachting.com/en Off-shore
Barche Bellandi S.r.l. Via Vò s/n 25015 Desenzano del Garda (BS) 00390309120364 sale@barchebellandi.com barchebellandi.com In-shore
Boat Service Sagl Via Alla Rossa 11 CH6862 Rancate 0041916302741 info@boat-service.ch boat-service.ch In-shore
Boats `n more Karredongen 2A B-2275 Lille +32475896785 info@boatsnmore.be boatsnmore.be In-shore
Boats `n more Zilvermeerlaan 9 2400 Mol +32 495 70 90 83 info@zilvermeerhaven.be boatsnmore.be In-shore
Vaartlander Tenders ’t Vaartland 7 2821 LH Stolwijk 0182-748560 barry.driessens@vaartland.nl www.vaartlander.nl In-shore & Off-shore
Zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk
Cookies op Maxima Boats Maxima Boats gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie